Se spala pieptul de pui, se zvanta cu un stergar si se pipereaza. Usturoiul curatat se toaca, la fel ca si ardeiul iute (dupa ce i s-au indepartat semintele). Se amesteca zeama de lamaie cu usturoiul, ardeiul iute si uleiul, se ung fileurile si se lasa circa 20 de minute sa se patrunda.
Se spala cartofii si se fierb - cu coaja - aproximativ 20 de minute. Se curata si se taie spalturi. Se scoate puiul din marinata si se prajeste carnea circa 8 minute intr-o tigaie incinsa (fara grasime), se sareaza, dupa care se adauga cartofii si rozmarinul, se lasa sa se rumeneasca 5 minute si se servesc cu sferturi de lamaie, dupa ce s-au mai gustat o data de sare si piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii