Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit puiul se adauga untul,ceapa taiata cubulete si catelul de usturoi zdrobit si ciupercile se lasa la calit dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba.Dupa ce s-au fiert ciupercile se adauga mustarul,smantana,si branza .Se lasa pe foc pana aceasta se topeste apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun in sos feliile de carne se mai lasa putin pe foc dupa care se poate servi.Se poate orna cu verdeata proaspata
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii