autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu carne

Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
2 piepti pui feliati dezosati si fara piele, 1 cutie Camembert de 250 grame, 1 lingura unt, 300 grame ciuperci feliate, 1 catel usturoi, 2 cepe albe, 1 lingurita mustar, 3 linguri smantana, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit puiul se adauga untul,ceapa taiata cubulete si catelul de usturoi zdrobit si ciupercile se lasa la calit dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba.Dupa ce s-au fiert ciupercile se adauga mustarul,smantana,si branza .Se lasa pe foc pana aceasta se topeste apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun in sos feliile de carne se mai lasa putin pe foc dupa care se poate servi.Se poate orna cu verdeata proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar.

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu legume si sos soya

Pui cu legume si sos soya

Am spalat pieptul de pui pe care l-am taiat julien,cu legumele am procedat la fel.Am folosit o oala

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Reteta e foarte buna.Felicitari !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    Tare gustos!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    E foarte gustos dar as adauga si cateva feliute de rosii pe deasupra (pentru culoare) Pofta buna!

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti pui feliati dezosati si fara piele
  • 1 cutie Camembert de 250 grame
  • 1 lingura unt
  • 300 grame ciuperci feliate
  • 1 catel usturoi
  • 2 cepe albe
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Reteta e foarte buna.Felicitari !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
tocanita de purcel