autor:

Niko Stan

» » Mancaruri cu carne

Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
2 piepti pui feliati dezosati si fara piele, 1 cutie Camembert de 250 grame, 1 lingura unt, 300 grame ciuperci feliate, 1 catel usturoi, 2 cepe albe, 1 lingurita mustar, 3 linguri smantana, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pune o tigaie la foc cu cateva picaturi de ulei,cand acesta s-a incins se adauga feliile de piept de pui,se sareaza si se pipereaza,se lasa pana se frig.Dupa ce s-au fript se scot intr-un vas si se lasa la racit.In aceeasi tigaie in care am prajit puiul se adauga untul,ceapa taiata cubulete si catelul de usturoi zdrobit si ciupercile se lasa la calit dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba.Dupa ce s-au fiert ciupercile se adauga mustarul,smantana,si branza .Se lasa pe foc pana aceasta se topeste apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun in sos feliile de carne se mai lasa putin pe foc dupa care se poate servi.Se poate orna cu verdeata proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Involtini di pollo a la romana

Involtini di pollo a la romana

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Reteta e foarte buna.Felicitari !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    Tare gustos!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    E foarte gustos dar as adauga si cateva feliute de rosii pe deasupra (pentru culoare) Pofta buna!

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

19 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti pui feliati dezosati si fara piele
  • 1 cutie Camembert de 250 grame
  • 1 lingura unt
  • 300 grame ciuperci feliate
  • 1 catel usturoi
  • 2 cepe albe
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Reteta e foarte buna.Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute marinate din carne de curcan