pieptul de pui dezosat si depieliat, se dezgheata,se spala,se taie cuburi si se face sotte.Sotte=(pieptul tait cuburi se amesteca cu amidon si ou si se prajeste nu prea mult in baie de ulei).Alunele se prajesc se decojesc(fara sare).Pieptul de pui sotte se trage in baie de ulei incins pana aproape de rumenire apoi se scoate intr-o sita.Sosul= in tigaie fara ulei- pasta de ardei iute(o jumatate de lingurita)2linguri de vin alb; jumatate de cana cu o supa (apa cu delikat)sare si piper alb dupa gust si un varf de lingurita de zahar. Cand fierbe se leaga cu amidon dizolvat cu apa rece Dupa ce sosul e legat se adauga puiul sotte din sita si alunele prajite decojite nesarate.Se adauga si o picatura(doar o picatura) daca este de ulei de susan si cuburi mici de ceapa verde.Se serveste calda.Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii