autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PUI CU ALUNE SI LAMAIE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
2 piepti de pui, si fara pielita,, 4 linguri unt,, 2 lingurite ulei de masline,, 2 catei de usturoi,, 1/4 cana alune sau fistic,, sucul de la 2 lamai,, 1/4 lingurita piper,, 1/4 lingurita coaja rasa de lamaie,, condimente pentru carne de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1 Se taie pieptii de pui in felii subtiri.
2.Intr-o tigaie mare se pun untul si uleiul si,cand s-au incins, se adauga cateii de usturoi taiati in jumatate.Cand incepe sa se rumeneasca, se scoate usturoiul, se pune carnea,care in prealabil a fost condimentata cu piper si condimente pentru carne de pui, si se rumeneste cca. 10 minute.Se scot feliile de carne si se tin la cald.
3.In sosul din tigaie se adauga alunele taiate marunt, sucul de la o lamaie,coaja rasa de lamaie si piperul,2 linguri de unt si apoi, feliile de carne.Se lasa sa dea 1-2 clocote impreuna, apoi, preparatul se pune pe un platou si se stoarce deasupra restul de suc de lamaie.
4.Se serveste cu diverse garnituri:orez, cartofi , taietei lati sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU ALUNE SI LAMAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata pe varza

Rata pe varza

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute. 2. Se calesc

21 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui, si fara pielita,
  • 4 linguri unt,
  • 2 lingurite ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/4 cana alune sau fistic,
  • sucul de la 2 lamai,
  • 1/4 lingurita piper,
  • 1/4 lingurita coaja rasa de lamaie,
  • condimente pentru carne de pui

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gulas cu afumatura si cartofi