autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui cu ananas

Autor: Ana Serbulea (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana Serbulea (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Ingrediente: 200 g orez, 50 ml ulei, 800 g pipet de pui dezosat, pahar mic smantana, 50 g unt, piper, sare, 100 ml vin alb si o cutie compot de ananas.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Preparare: Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei, peste care se pune orezul spalat. Se adauga putina sare, se amesteca smantana cu zeama de ananas si se toarna peste orez. Deasupra orezului se asaza bucatile de pui condimentate, apoi bucatile de ananas, peste ele se pun bucatele de unt si se toarna vinul. Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas

Pui cu ananas

Intr-o tava unsa , se pun pulpele de pui si cartofii taiati in patru, dupa ce au fost trecute prin

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ananas in sos dulce acrisor

Pui cu ananas in sos dulce acrisor

1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos

56 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: 200 g orez
  • 50 ml ulei
  • 800 g pipet de pui dezosat
  • pahar mic smantana
  • 50 g unt
  • piper
  • sare
  • 100 ml vin alb si o cutie compot de ananas.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pilaf de pui