autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PUI CU ANANAS

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Brazilia


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Brazilia


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
1 pui mijlociu,, 1 compot de ananas,, 150g.orez,, 100ml.frisca nebatuta,, 50g.unt,, 100ml.vin alb ,, piper,, sare,, Delikat(dupa gust)

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

1. Se transeaza puiul, se sareaza si se pipereaza.
2. Intr-un vas de Jena se pune orezul spalat bine, putina sare si Delikat. Se toarna frisca si zeama din compot. Deasupra se pune carnea, apoi feliile de ananas, bucatile de unt, vinul alb.Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de o ora. Se ia apoi folia si se lasa sa se rumeneasca.
3. Se serveste acompaniat de un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU ANANAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas si Rizi-bizi

Pui cu ananas si Rizi-bizi

Pieptul de pui se taie fasii, se adauga 2-3 linguri de sos de soia (al meu era dulce si brun) se

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui cu ananas in sos dulce acrisor

Pui cu ananas in sos dulce acrisor

1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos

54 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Sunt convinsa ca o sa+mi placa.

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Nu cred ca nu o sa le placa.Combinatia dulce-sarat este grozava si are o aroma deosebita.

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      As face reteta dar tare mi-e frica ca nu o sa fie pe placul alor mei.Oricum o notez si poate ma risc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu,
  • 1 compot de ananas,
  • 150g.orez,
  • 100ml.frisca nebatuta,
  • 50g.unt,
  • 100ml.vin alb ,
  • piper,
  • sare,
  • Delikat(dupa gust)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Varza acra cu ciolan afumat