1. Se transeaza puiul, se sareaza si se pipereaza.
2. Intr-un vas de Jena se pune orezul spalat bine, putina sare si Delikat. Se toarna frisca si zeama din compot. Deasupra se pune carnea, apoi feliile de ananas, bucatile de unt, vinul alb.Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de o ora. Se ia apoi folia si se lasa sa se rumeneasca.
3. Se serveste acompaniat de un vin alb sec.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii