Ingrediente
1 pui mijlociu,, 1 compot de ananas,, 150g.orez,, 100ml.frisca nebatuta,, 50g.unt,, 100ml.vin alb ,, piper,, sare,, Delikat(dupa gust)
Dificultate: Medie | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un vas de Jena se pune orezul spalat bine, putina sare si Delikat. Se toarna frisca si zeama din compot. Deasupra se pune carnea, apoi feliile de ananas, bucatile de unt, vinul alb.Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de o ora. Se ia apoi folia si se lasa sa se rumeneasca.
3. Se serveste acompaniat de un vin alb sec.
Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009
As face reteta dar tare mi-e frica ca nu o sa fie pe placul alor mei.Oricum o notez si poate ma risc.