Ingrediente
300 g pui, o cutie compot de ananas(400g), 1 ceapa, 2 catei mari de usturoi, 1 lingura de ghimbir pisat, 2 linguri de sos de soia(light soy sauce), 1 lingura de amidon, 1 morcov mic, 4 liguri de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si morcovul taiat felii subtiri si se prajesc pana se inmoaie putin cam 3-5 minute. Atentie sa nu se devina maro. Se adauga ananasul si cu zeama (daca e proaspat se pun 100 ml apa) si restul de sos de soia in tigaie. Cand s-a evaporat aproape toata zeama se pune si puiul sa se incalzeasca. Se serveste cald.
Horace (Bucatar) , 17 martie 2009
E o reteta putin plauzibila. Carnea de pui cu ce se condimenteaza??