Pieptul de pui se taie fisii subtiri, se pipereaza, se da prin amidon si se prajeste citeva minute. Separat, se caleste gogosarul taiat feliute foarte subtiri si ananasul. Cind sint gata se adauga peste pui.
Pentru sos: o jumatate de cana de compot de ananas, miere si sos de soia - se amesteca bine. Se adauga peste pui si se fierbe la foc mare, pina cind sosul incepe sa prinda consistenta. Daca este prea subtire, se mai adauga o lingurita de amidon dizolvata in putina apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii