Se taie pieptul de pui in bucatele mici cam cit degetul mic, se pun la prajit un ulei masline, ananasul se stoarce de suc(care nu se arunca).Cand carnea s-a prajit se pun bucatelele de ananas, se lasa putin la prajit, apoi se pun morcovii taiati fisii lungi si subtiri, putin mai groase ca un chibrit, ardeii taiati fisii , ciupercile feliute,nucile de cajun si se lasa totul la calit. In sucul de ananas se pune piper, sare ghimbir, otet si vin si se toarna peste ce e in wok. Se fierbe pina e gata si se serveste cu taitei chinezesti de orez, prajiti sau fierti, sau cu orez lung preparat in stil chinezesc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii