autor:

Stefana

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ardei copti si smantana

Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2010

Ingrediente
6 aripioare de pui, 1.5 kg de ardei gras si gogosari copti, 3 linguri smantana, 1-2 linguri faina, Sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

45 voturi

Mod de preparare

Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.
Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit).
Dupa ce aripioarele sunt prajite le scoatem si punem in tigaie ardeii, pe care Ii calim putin.
Tips: Pentru a lega sosul si a pune mai putina faina am folosit morcovul si ceapa ramase de la supa pe care le-am pasat bine.
Se adauga morcovul pasat, smantana si 1 lingurita de faina. Se amesteca totul, se lasa se se lege, se adauga aripioarele si apoi se mai lasa 5 minute la foc mic. Se adauga sare daca mai este nevoie si piper.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei copti si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei copti cu piept de pui si smantana

Ardei copti cu piept de pui si smantana

Ardeii grasi se coc, se curata de coaja si se lasa cu cotor. 2 cepe potrivite, le-am taiat marunt

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU OREZ

PIEPT DE PUI CU OREZ

Pieptul de pui se pregateste pt prajit (se portioneaza, se bate cu ciocanul de carne, se cresteaza

0 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Stefana

    Stefana (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Corect este 0.5 kg de ardei gras si gogosari copti. Scuze!!!!

  • Fara foto

    Ioana , 06 iulie 2010

    La cat de bine arata, cu siguranta si gustul e la fel de bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Tare bun!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Yammi-yammi ce buna eeeeee.....!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata super bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

45 voturi

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui
  • 1.5 kg de ardei gras si gogosari copti
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 linguri faina
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Stefana
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul

40 voturi    5 comentarii
40 min
Retete de post
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

51 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cus-cus cu ciuperci

Cus-cus cu ciuperci

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga

38 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

Stefana (Chef de cuisine)

Corect este 0.5 kg de ardei gras si gogosari copti. Scuze!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Surf &Turf