Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.
Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit).
Dupa ce aripioarele sunt prajite le scoatem si punem in tigaie ardeii, pe care Ii calim putin.
Tips: Pentru a lega sosul si a pune mai putina faina am folosit morcovul si ceapa ramase de la supa pe care le-am pasat bine.
Se adauga morcovul pasat, smantana si 1 lingurita de faina. Se amesteca totul, se lasa se se lege, se adauga aripioarele si apoi se mai lasa 5 minute la foc mic. Se adauga sare daca mai este nevoie si piper.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii