Se spala cartofii,se taie pai mai grosi si se prajesc.
Intr-o cratita punem puiul ,rosiile,ardeiul gras,usturoiul si ghimbirul.(nu se pune ulei inca)
Se prajesc pe foc mare pana ce apa de la pui s-a evaporat.Se adauga sarea,boiaua,turmericul si piperul.Se amesteca o data sau de 2 ori.Se pune uleiul.Dupa 1-2 minute se adauga cartofii prajiti.Se gateste pana ce puiul este facut.Se adauga iaurtul,ketchup-ul si ardeiul iute.Se amesteca 1 data sau de 2 ori.Se opreste focul si se adauga garam masala.
Se orneaza cu coriandru verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii