autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ardei iute

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
3 pui (in total cca 3,5 kg), 2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper, 2 lingurite boia dulce, 6 linguri ulei, 2 linguri miere. Pentru sos: 2 borcane de pasta de ardei (a 370 g), 100 ml ulei de masline, 200 ml otet, 1 ardei iute verde, sare, piper, 4-5 linguri zahar., (pentru 12 bucati),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala puii, se zvanta si se taie in 4 sau 8. Se amesteca condimentele cu uleiul si mierea si se ung bine bucatile de pui. Se pun in tava, se baga la cuptorul incins (250ˇC) si se prajesc circa 40 de minute.

Se prepara sosul, amestecandu-se pasta de ardei, uleiul, otetul si ardeiul iute taiat marunt. Se gusta de sare si de piper, si se serveste cu puiul prajit. Se poate consuma si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei iute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

Se taie carnea in bucati, iar bucatelele de carne se pun in tigaie si se prajesc cateva minute la

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 3 pui (in total cca 3,5 kg)
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 lingurite boia dulce
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri miere. Pentru sos: 2 borcane de pasta de ardei (a 370 g)
  • 100 ml ulei de masline
  • 200 ml otet
  • 1 ardei iute verde
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri zahar.
  • (pentru 12 bucati)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca De Cartofi