autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pui cu arpagic

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Ingrediente
Pentru 4 portii., -250 gr piept pui dezosat, -2 pulpe pui, -200 gr arpagic, -1 ceapa potrivita, - 50 ml vin alb, - 500 gr rosii conserva, - 400 ml supa de legume nesarata, - ulei, - patrunjel, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

45 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in doua, ceapa se curata si se taie marunt, rosile conserva se taie cuburele. Ceapa se caleste in ulei adaugand carnea calindu-se usor , dupa care se stinge cu vin alb la finalul acestei operati adaugam supa de legume si se da la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat, dupa ce au fiert introducem rosile taiate cuburele si se mai lasa la fiert circa cinci, sase minute dand gust cu sare si piper. Preparatul se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra " Pui cu arpagic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu chorizo si veloute  de pui si arpagic

Pui umplut cu chorizo si veloute de pui si arpagic

Sos. Untul se topeste usor intr-o craticioara; cand este foarte fierbinte, se adauga in bloc toata

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

45 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii.
  • -250 gr piept pui dezosat
  • -2 pulpe pui
  • -200 gr arpagic
  • -1 ceapa potrivita
  • - 50 ml vin alb
  • - 500 gr rosii conserva
  • - 400 ml supa de legume nesarata
  • - ulei
  • - patrunjel
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa si leurda (Crockpot)