autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Pui cu arpagic

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005

Ingrediente
Pentru 4 portii., -250 gr piept pui dezosat, -2 pulpe pui, -200 gr arpagic, -1 ceapa potrivita, - 50 ml vin alb, - 500 gr rosii conserva, - 400 ml supa de legume nesarata, - ulei, - patrunjel, - sare, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

45 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in doua, ceapa se curata si se taie marunt, rosile conserva se taie cuburele. Ceapa se caleste in ulei adaugand carnea calindu-se usor , dupa care se stinge cu vin alb la finalul acestei operati adaugam supa de legume si se da la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat, dupa ce au fiert introducem rosile taiate cuburele si se mai lasa la fiert circa cinci, sase minute dand gust cu sare si piper. Preparatul se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra " Pui cu arpagic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui umplut cu chorizo si veloute  de pui si arpagic

Pui umplut cu chorizo si veloute de pui si arpagic

Sos. Untul se topeste usor intr-o craticioara; cand este foarte fierbinte, se adauga in bloc toata

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Carnea se trece impreuna cu ceapa prin masina de tocat.Se rade cartoful ,se stoarce si se adauga

26 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

45 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii.
  • -250 gr piept pui dezosat
  • -2 pulpe pui
  • -200 gr arpagic
  • -1 ceapa potrivita
  • - 50 ml vin alb
  • - 500 gr rosii conserva
  • - 400 ml supa de legume nesarata
  • - ulei
  • - patrunjel
  • - sare
  • - piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui Basquaise