Pieptul de pui se taie in patru, pulpele se taie in doua, ceapa se curata si se taie marunt, rosile conserva se taie cuburele. Ceapa se caleste in ulei adaugand carnea calindu-se usor , dupa care se stinge cu vin alb la finalul acestei operati adaugam supa de legume si se da la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat, dupa ce au fiert introducem rosile taiate cuburele si se mai lasa la fiert circa cinci, sase minute dand gust cu sare si piper. Preparatul se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii