autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu bame si bors

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr. carne de pasare, 100 gr. ceapa, 1 buc. ardei gras, 5-6 buc. rosii, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, ½ l de bors sau 50 ml de otet, 800 gr. bame, sare, patrunjel si marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita 5 minute bamele, care se limpezesc apoi cu multa apa rece. Peste carne se adauga bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Se pune verdeata, se acopera vasul si se lasa sa fiarba incet pe foc domol. Sosul nu se leaga cu faina si se fierbe sa scada potrivit, in cuptor, pina cind grasimea se ridica deasupra ca la zacusca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bame si bors" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficat si plaman de porc

Tocanita cu ficat si plaman de porc

Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi. Se taie ceapa marunt,morcovul

16 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    O mancare reusita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne de pasare
  • 100 gr. ceapa
  • 1 buc. ardei gras
  • 5-6 buc. rosii
  • 50 ml de ulei
  • 50 ml de vin alb
  • ½ l de bors sau 50 ml de otet
  • 800 gr. bame
  • sare
  • patrunjel si marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu ghimbir