autor:

Angel Gabriel Lungu

» » Mancaruri cu carne

Pui cu body piercing de soric la cuptor

Autor: Angel Gabriel Lungu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angel Gabriel Lungu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 februarie 2009

Ingrediente
- 1 pui mare , - 1,5 litri supa pui (din 3 cubulete knorr), - 1 ceapa mare , - 4 morcovi , - 1 mana de ghebe (optional), - 200 gr sunca afumata , - 2 catei usturoi , - sare, piper, ulei masline

Dificultate: Medie Timp: 2h

18 voturi

Mod de preparare

Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se gaureste puiul si se introduc fasiile de sunca prin gauri si se innoada apoi se asezoneaza cu sare si boia de ardei.Sunca se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt, 2 morcovi se toaca marunt,
2 morcovi se tai rondele subtiri si ghebele se tai cubulete. Se caleste ceapa intr-un pic de ulei de masline si se adauga morcovii marunti, ghebele si un pic de supa de pui, sare si usturoi taiat bucatele mici.
Cand a scazut zeama de tot, se opreste si se pune amestecul rezultat intr-un castronel sa se raceasca un pic. Se umple puiul apoi se stropeste tava cu ulei de masline,un pic de supa de pui, morcovii rondele si se aseaza puiul apoi se completeaza cu supa cat permite tava. Se baga la cuptor si se mai pune zeama din tava cu lingura peste pui cand se usuca prea tare.
Durata coacerii e in jur de 1 h si 30 min.
Cand este gata, se taie puiul pe mijlcoul pieptului, se scoate umplutura si se aseaza impreuna cu rondelele de morcovi pe platou si se toarna zeama ramasa peste el.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu body piercing de soric la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Wow ce prezentare,te paleste o foame cand vezi asa ceva,Gustosssssssssss!!!!!!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2011

    Waw ce bunatateeeee....

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

    Doamne, ce pofta mi-ai facut,arata foarte bine acest pui.Felicitari pentru prezentare.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2009

      Bun! Foarte!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Super! Felicitari!

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Originala reteta! 5* pentru creativitate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

18 voturi

Ingrediente

  • - 1 pui mare
  • - 1,5 litri supa pui (din 3 cubulete knorr)
  • - 1 ceapa mare
  • - 4 morcovi
  • - 1 mana de ghebe (optional)
  • - 200 gr sunca afumata
  • - 2 catei usturoi
  • - sare
  • piper
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de Angel Gabriel Lungu
Salau la tava

Salau la tava

Se "tunde" salaul de aripioare si coada cu foarfeca de bucatarie si se jupoaie de piele cu cutitul

19 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Ficatei lejeri la cuptor

Ficatei lejeri la cuptor

Mentionez ca la aceasta reteta am folosit ficatei de pasare congelati. Se taie ceapa pestisori si

15 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert. Se prajesc carnatii

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Wow ce prezentare,te paleste o foame cand vezi asa ceva,Gustosssssssssss!!!!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU