autor:

Margareta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu bostan de placinta

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Ingrediente
bostan 400gr., pulpe de pui dezosate 4 buc., ciuperci 250gr, ceapa 1buc., ardei 1buc, un ardeias nu foarte iute 1buc, vineta 1 buc, morcov 1buc,, ghimbir un praf, piper dupa gust, sare dupa gust, bulion(productie proprie)300ml.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am adunat ingredientele si dupa ce am privit lung la ele am inceput. Am calit ceapa,ardeii,vineta, morcovul si ciupercile asezonat cu sare si ghimbir, apoi am adaugat carnea de pui taiata, putin piper, am turnat supa de pui o cana si am lasat sa fiarba.La final am adaugat si bostanul taiat cuburi.Gustul mi-a placut foarte mult, insa cu o garnitura de cartofi natur, merge si mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bostan de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf de orez cu ciuperci

Se prepara intr-o oala circa 1,5 -2 l supa din legume ( eu am pus legume de la borcan ) si se mentine

0 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

    Interesanta!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Interesanta!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi taranesti