autor:

Margareta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu bostan de placinta

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Ingrediente
bostan 400gr., pulpe de pui dezosate 4 buc., ciuperci 250gr, ceapa 1buc., ardei 1buc, un ardeias nu foarte iute 1buc, vineta 1 buc, morcov 1buc,, ghimbir un praf, piper dupa gust, sare dupa gust, bulion(productie proprie)300ml.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am adunat ingredientele si dupa ce am privit lung la ele am inceput. Am calit ceapa,ardeii,vineta, morcovul si ciupercile asezonat cu sare si ghimbir, apoi am adaugat carnea de pui taiata, putin piper, am turnat supa de pui o cana si am lasat sa fiarba.La final am adaugat si bostanul taiat cuburi.Gustul mi-a placut foarte mult, insa cu o garnitura de cartofi natur, merge si mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bostan de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

    Interesanta!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • bostan 400gr.
  • pulpe de pui dezosate 4 buc.
  • ciuperci 250gr
  • ceapa 1buc.
  • ardei 1buc
  • un ardeias nu foarte iute 1buc
  • vineta 1 buc
  • morcov 1buc,
  • ghimbir un praf
  • piper dupa gust
  • sare dupa gust
  • bulion(productie proprie)300ml.

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

9 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Interesanta!!!

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de năut cu pui și stafide