autor:

Margareta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu bostan de placinta

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Ingrediente
bostan 400gr., pulpe de pui dezosate 4 buc., ciuperci 250gr, ceapa 1buc., ardei 1buc, un ardeias nu foarte iute 1buc, vineta 1 buc, morcov 1buc,, ghimbir un praf, piper dupa gust, sare dupa gust, bulion(productie proprie)300ml.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am adunat ingredientele si dupa ce am privit lung la ele am inceput. Am calit ceapa,ardeii,vineta, morcovul si ciupercile asezonat cu sare si ghimbir, apoi am adaugat carnea de pui taiata, putin piper, am turnat supa de pui o cana si am lasat sa fiarba.La final am adaugat si bostanul taiat cuburi.Gustul mi-a placut foarte mult, insa cu o garnitura de cartofi natur, merge si mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bostan de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire. Intr-o oala de tuci,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute 1)

Ciupercute 1)

Se pregatesc ca si la reteta \"Ciupercute natur\".es umplu cu gogosarul taiat marunt si morcovul

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

    Interesanta!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Interesanta!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piure de spanac