Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am adunat ingredientele si dupa ce am privit lung la ele am inceput. Am calit ceapa,ardeii,vineta, morcovul si ciupercile asezonat cu sare si ghimbir, apoi am adaugat carnea de pui taiata, putin piper, am turnat supa de pui o cana si am lasat sa fiarba.La final am adaugat si bostanul taiat cuburi.Gustul mi-a placut foarte mult, insa cu o garnitura de cartofi natur, merge si mai bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii