autor:

Margareta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu bostan de placinta

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2013

Ingrediente
bostan 400gr., pulpe de pui dezosate 4 buc., ciuperci 250gr, ceapa 1buc., ardei 1buc, un ardeias nu foarte iute 1buc, vineta 1 buc, morcov 1buc,, ghimbir un praf, piper dupa gust, sare dupa gust, bulion(productie proprie)300ml.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am adunat ingredientele si dupa ce am privit lung la ele am inceput. Am calit ceapa,ardeii,vineta, morcovul si ciupercile asezonat cu sare si ghimbir, apoi am adaugat carnea de pui taiata, putin piper, am turnat supa de pui o cana si am lasat sa fiarba.La final am adaugat si bostanul taiat cuburi.Gustul mi-a placut foarte mult, insa cu o garnitura de cartofi natur, merge si mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bostan de placinta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

    Interesanta!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Interesanta!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare