autor:

mamiteo

» » Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli si sos bechamel

Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
8 buc pulpe inferioare de pui, o legatura broccoli, 1/2 pachet unt, 2 linguri faina, 500 ml lapte, 100 g cascaval razalit, sare, piper, nucsoara, ulei, boia dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os.

Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert.

Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc.

Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paella cu pui

Paella cu pui

Intr-un wok sau o tigaie mai inalta (paella se gateste fara capac iar in cazul tigaii ma mai gandesc

15 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)

Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)

Eu prajesc carnea cu margarina,cine nu are poate sa faca cu ulei dar sa incerce sa nu puna mult o

4 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 buc pulpe inferioare de pui
  • o legatura broccoli
  • 1/2 pachet unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval razalit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de mamiteo
Miel umplut

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

11 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf

6 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume