autor:

mamiteo

» » Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli si sos bechamel

Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
8 buc pulpe inferioare de pui, o legatura broccoli, 1/2 pachet unt, 2 linguri faina, 500 ml lapte, 100 g cascaval razalit, sare, piper, nucsoara, ulei, boia dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os.

Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert.

Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc.

Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel

Am batut feliile de piept de curcan, cu ciocanul de snitele. Am presarat cimbru peste bucatile de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 buc pulpe inferioare de pui
  • o legatura broccoli
  • 1/2 pachet unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval razalit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de mamiteo
Miel umplut

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

9 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Papanasi

Papanasi

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf

6 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Polpettone(rulada cu carne)