autor:

mamiteo

» » Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli si sos bechamel

Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mamiteo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2013

Ingrediente
8 buc pulpe inferioare de pui, o legatura broccoli, 1/2 pachet unt, 2 linguri faina, 500 ml lapte, 100 g cascaval razalit, sare, piper, nucsoara, ulei, boia dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os.

Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert.

Intr-o tigaie se pregateste sosul bechamel, topind untul, calind faina si adaugand laptele. Se amesteca continuu, pentru a nu face gogoloase. Sosul se condimenteaza cu sare si nucsoara, dupa gust. Cand este fiert, se adauga cascavalul si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Luam de pe foc.

Se aseaza pe farfurie, pulpe, broccoli si sos bechamel, si se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 buc pulpe inferioare de pui
  • o legatura broccoli
  • 1/2 pachet unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g cascaval razalit
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de mamiteo
Miel umplut

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

11 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf

6 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ciuperci umplute cu branza de oaie

Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Ostropel de pui