Pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri grasime
  • sare

Mod de preparare

Se prepara in apropiere de ora mesei. Se asaza puiul peste un strat de cartofi taiati bucati mari. Daca puiul este mic se frige o data cu cartofii, daca este mai mare, se rumeneste mai inainte si apoi se asaza cartofii in tava si peste ei, puiul. Se potriveste astfel ca nici puiul, nici cartofii sa nu se treaca din fript. Se ung din cind in cind cu grasimea din tava. Cind sint aproape fripti, nu se mai ung pentru ca puiul sa prinda crusta si se fie frumos rumenit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise