autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Pui cu cascaval la cuptor

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2016

Ingrediente
6 pulpe de pui(partea superioara),, 2 cepe,, 6 catei de usturoi,, sare,, piper,, 200 ml. bulion,, 200 g.cascaval dat prin razatoare,, 8 linguri margarina,, patrunjel verde, , Broccoli gratinat:, , 1 buc. broccoli proaspat,, 200 g. smantana,, sare,, piper,, 3 oua,, 250g. cascaval ras,, margarina pentru uns forma termorezistenta

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust.

2.Se topeste margarina si se pune intr-o tava. Se aseaza pulpele de pui, dezosate, in tava , trecandu-le prin margarina ca sa se unga pe ambele parti.

3.Se curata ceapa si usturoiul; ceapa se toaca fin, iar usturoiul se trece prin presa. Se pun intr-un bol si se amesteca cu busuiocul (1 lingurita), cu patrujelul verde tocat foarte marunt, bulionul si se adauga sare si piper, dupa gust. Cu o lingura se pune din acest sos pe fiecare felie de carne. Se da tava la cuptor 25' , la 200*C. Dupa cele 25 de minute, se scoate tava si se pune cascaval ras pe fiecare bucata de carne, apoi se mai da 5 ' pentru a se rumeni.

4.Preparatul se serveste cu broccoli gratinat.



Broccoli gratinat



Mod de preparare:

1.Se desface broccoli in buchetele si se fierbe 6-7 minute in apa sarata.

2.Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.

3.Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pune broccoli scurs.

4.Se amesteca ouale batute cu smantana , cascavalul ras si se asezoneaza cu sare si piper.Amestecul se varsa peste broccoli si se pune vasul termorezistent 20' , la 190*C.Se serveste cu pulpele la cuptor.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu cascaval la cuptor

Pui cu cascaval la cuptor

Pui cu cascaval la cuptor 1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui(partea superioara),
  • 2 cepe,
  • 6 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 200 ml. bulion,
  • 200 g.cascaval dat prin razatoare,
  • 8 linguri margarina,
  • patrunjel verde
  • Broccoli gratinat:
  • 1 buc. broccoli proaspat,
  • 200 g. smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 3 oua,
  • 250g. cascaval ras,
  • margarina pentru uns forma termorezistenta

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Placinta cu pui, smantana si foietaj