Pui cu cascaval la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Pui cu cascaval la cuptor

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui(partea superioara),
  • 2 cepe,
  • 6 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 200 ml. bulion,
  • 200 g.cascaval dat prin razatoare,
  • 8 linguri margarina,
  • patrunjel verde;
  • Broccoli gratinat:
  • 1 buc. broccoli proaspat,
  • 200 g. smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 3 oua,
  • 250g. cascaval ras,
  • margarina pentru uns forma termorezistenta;

Mod de preparare

1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust.

2.Se topeste margarina si se pune intr-o tava. Se aseaza pulpele de pui, dezosate, in tava , trecandu-le prin margarina ca sa se unga pe ambele parti.

3.Se curata ceapa si usturoiul; ceapa se toaca fin, iar usturoiul se trece prin presa. Se pun intr-un bol si se amesteca cu busuiocul (1 lingurita), cu patrujelul verde tocat foarte marunt, bulionul si se adauga sare si piper, dupa gust. Cu o lingura se pune din acest sos pe fiecare felie de carne. Se da tava la cuptor 25' , la 200*C. Dupa cele 25 de minute, se scoate tava si se pune cascaval ras pe fiecare bucata de carne, apoi se mai da 5 ' pentru a se rumeni.

4.Preparatul se serveste cu broccoli gratinat.

Broccoli gratinat

Mod de preparare:

1.Se desface broccoli in buchetele si se fierbe 6-7 minute in apa sarata.

2.Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.

3.Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pune broccoli scurs.

4.Se amesteca ouale batute cu smantana , cascavalul ras si se asezoneaza cu sare si piper.Amestecul se varsa peste broccoli si se pune vasul termorezistent 20' , la 190*C.Se serveste cu pulpele la cuptor.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise