1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust.
2.Se topeste margarina si se pune intr-o tava. Se aseaza pulpele de pui, dezosate, in tava , trecandu-le prin margarina ca sa se unga pe ambele parti.
3.Se curata ceapa si usturoiul; ceapa se toaca fin, iar usturoiul se trece prin presa. Se pun intr-un bol si se amesteca cu busuiocul (1 lingurita), cu patrujelul verde tocat foarte marunt, bulionul si se adauga sare si piper, dupa gust. Cu o lingura se pune din acest sos pe fiecare felie de carne. Se da tava la cuptor 25' , la 200*C. Dupa cele 25 de minute, se scoate tava si se pune cascaval ras pe fiecare bucata de carne, apoi se mai da 5 ' pentru a se rumeni.
4.Preparatul se serveste cu broccoli gratinat.
Broccoli gratinat
Mod de preparare:
1.Se desface broccoli in buchetele si se fierbe 6-7 minute in apa sarata.
2.Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.
3.Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pune broccoli scurs.
4.Se amesteca ouale batute cu smantana , cascavalul ras si se asezoneaza cu sare si piper.Amestecul se varsa peste broccoli si se pune vasul termorezistent 20' , la 190*C.Se serveste cu pulpele la cuptor.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii