1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust.
2.Se topeste margarina si se pune intr-o tava. Se aseaza pulpele de pui, dezosate, in tava , trecandu-le prin margarina ca sa se unga pe ambele parti.
3.Se curata ceapa si usturoiul; ceapa se toaca fin, iar usturoiul se trece prin presa. Se pun intr-un bol si se amesteca cu busuiocul (1 lingurita), cu patrujelul verde tocat foarte marunt, bulionul si se adauga sare si piper, dupa gust. Cu o lingura se pune din acest sos pe fiecare felie de carne. Se da tava la cuptor 25' , la 200*C. Dupa cele 25 de minute, se scoate tava si se pune cascaval ras pe fiecare bucata de carne, apoi se mai da 5 ' pentru a se rumeni.
4.Preparatul se serveste cu broccoli gratinat.
Broccoli gratinat
Mod de preparare:
1.Se desface broccoli in buchetele si se fierbe 6-7 minute in apa sarata.
2.Se scurge si se lasa putin sa se raceasca.
3.Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pune broccoli scurs.
4.Se amesteca ouale batute cu smantana , cascavalul ras si se asezoneaza cu sare si piper.Amestecul se varsa peste broccoli si se pune vasul termorezistent 20' , la 190*C.Se serveste cu pulpele la cuptor.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii