autor:

sapunaru laura

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ceai

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 22 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 22 martie 2011

Ingrediente
un pui, cam 1,2 kg, taiat in bucati, , o ceapa tocata marunt, , 1/4 ceasca ulei masline, , 3 cesti de ceai cald, , 450 gr. conserva rosii taiate-cirio, desigur, , un betisor de scortisoara, , 3-4 garofita praf, , sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Incalziti uleiul si caliti ceapa, adaugati puiul si lasati-l sa se rumeneasca pe toate partile. Adaugati ceaiul, rosiile, scortisoara, garofita, sarea, piperul si lasati sa fiarba la foc mic circa o ora, pana se inmoaie puiul si se formeaza sosul. Se serveste cald, iar langa se poate servi cu orez alb.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne la cuptor

Mazare cu carne la cuptor

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2011

    LIA DRAGA,IMI CER SCUZE DE INTARZIERE,DAR ABIA ASTAZI MI-AU APARUT COMENTARIILE.PRAFUL DE GAROFITA,ESTE UN FEL DE CONDIMENT,PE CARE IL AVEM AICI IN GRECIA.NU STIU DACA EXISTA SI IN ROMANIA.AICI II ZICE-GARIFALO-SI SE PUNE SI LA DULCIURI DAR SI LA CARNURI,MAI ALES LA CARNE TOCATA.SINCERA SA FIU,EU PERSONAL,NU L-AM FACUT,DAR IL FACEAM LA HOTELUL UNDE AM LUCRAT.TE PUP SI ...MULTUMESC !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    Bine ai venit in marea familie a gustosilor ! Imi place reteta si as vrea s-o incerc, dar te rog sa ma lamuresti ce este garofita ? un condiment sau concentrat uscat de legume? Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • cam 1,2 kg
  • taiat in bucati
  • o ceapa tocata marunt
  • 1/4 ceasca ulei masline
  • 3 cesti de ceai cald
  • 450 gr. conserva rosii taiate-cirio
  • desigur
  • un betisor de scortisoara
  • 3-4 garofita praf
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

sapunaru laura (Chef de cuisine)

LIA DRAGA,IMI CER SCUZE DE INTARZIERE,DAR ABIA ASTAZI MI-AU APARUT COMENTARIILE.PRAFUL DE GAROFITA,ESTE UN FEL DE CONDIMENT,PE CARE IL AVEM AICI IN GRECIA.NU STIU DACA EXISTA SI IN ROMANIA.AICI II ZICE-GARIFALO-SI SE PUNE SI LA DULCIURI DAR SI LA CARNURI,MAI ALES LA CARNE TOCATA.SINCERA SA FIU,EU PERSONAL,NU L-AM FACUT,DAR IL FACEAM LA HOTELUL UNDE AM LUCRAT.TE PUP SI ...MULTUMESC !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu sos de miere şi ceapă roşie