1.Se taie pieptii de pui in cubulete si se rumenesc intr-o tigaie de teflon.
2.Se prepara supa de ceapa:se taie ceapa solzisori si se pune la fiert.Dupa 2 minute, se scurge zeama si se pune ceapa intr-o strecuratoare sub jet de apa rece.Se clateste oala si se pune din nou ceapa la fiert cu putina sare si apa cat s-o acopere.Cand a inceput sa clocoteasca, se pune vegeta(optional),piper si patrunjel verde tocat.Se ia de pe foc, se adauga laptele amestecat cu galbenusul de ou si telemeaua rasa.
3.Se pudreaza carnea cu curry ,se amesteca, se adauga supa de ceapa , in prealabil pregatita,se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga smantana.
4.Preparatul se serveste cu orez cu bobul lung sau cus-cus si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii