Pui cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane sau 4 buc. piept de pui
  • 4 felii subtiri de costita
  • o conserva de ciuperci conservate (sau 400 gr. ciuperci proaspete)
  • o ceapa
  • 1 pahar cu smintina
  • 1 pahar cu untura

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea si se taie in bucati late, apoi se infasoara fiecare bucata in felii de costita ca pe clatite. Se fixeaza cu scobitori, se pun in tava si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se caleste apoi in grasime ceapa tocata marunt, se scoate pe un platou, apoi se pun la calit ciupercile, se adauga sare si piper si se acopera vasul lasat la foc mic. Intre bucatile de carne se pun ciupercile cu ceapa si se mai lasa la cuptor timp de 5 minute.

Serviti cu smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor