Intai curatam puiul de piele si il spalam bine si taiem in portii.
Intr-o tigaie cu fundul dublu si se potriveste si la cuptor incalzim putin ulei si prajim usor ceapa adaugam usturoiul taiat felii si il prajim putin dupa care adaugam bucatile de pasare si le prajim putin pe toate partile. Adaugam putina apa si lasam sa inceapa sa fiarba. Adaugam ardeiul iute bucatele mici si ciupercile intregi netaiate. Adaugam coriandu macinat, putin coriandru, sare si piper la nevoie. Adaugam laptele de cocos si 1-2 linguri praf de sups cu gust de ciuperci. Amestecam totul bine si punem cratita acoperita cu aluminium la cuptor. Cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade. Lasam mincarea la cuptor 45-50 de minute pina carnea este moale si sosul mai concetrat. Daca este prea mult sos se poate lasa citeva minute pe gaz ca sosul sa mai scada. Este minunata cu mamaliga calda sau cu orez alb fiert.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii