Pui cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ciuperci

Ingrediente

  • Pentru 5 persoane
  • 1 pasare de 1500-2000gr
  • 2 cepi mari 4-5catei de usturoi
  • 250-300 ciupercute proaspete sau din conserva
  • 1-2 linguri praf de supa knorr ciuperci
  • coriandu macinat, sare, piper
  • 1 ardei verde iute
  • 1 cutie lapte de cocos

Mod de preparare

Intai curatam puiul de piele si il spalam bine si taiem in portii.

Intr-o tigaie cu fundul dublu si se potriveste si la cuptor incalzim putin ulei si prajim usor ceapa adaugam usturoiul taiat felii si il prajim putin dupa care adaugam bucatile de pasare si le prajim putin pe toate partile. Adaugam putina apa si lasam sa inceapa sa fiarba. Adaugam ardeiul iute bucatele mici si ciupercile intregi netaiate. Adaugam coriandu macinat, putin coriandru, sare si piper la nevoie. Adaugam laptele de cocos si 1-2 linguri praf de sups cu gust de ciuperci. Amestecam totul bine si punem cratita acoperita cu aluminium la cuptor.  Cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade. Lasam mincarea la cuptor 45-50 de minute pina carnea este moale si sosul mai concetrat. Daca este prea mult sos se poate lasa citeva minute pe gaz ca sosul sa mai scada. Este minunata cu mamaliga calda sau cu orez alb fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise