Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se pe toate partile pana prinde putina crusta. Se adauga morcovul feliat, ceapa si rosia tocate, 200 ml apa si se lasa la fiert, la foc mic cu capac 35-40 minute.
Ciupercile se spala, se taie felii mai mari si se pun intr-o tigaie la foc mic cu uleiul de masline si concentratul de ciuperci sau putina sare. Se soteaza 4-5 minute,iul feliat, apoi se stropesc cu 2-3 lingurite de zeama de lamaie, se adauga verdeata tocata si putin piper alb.
Dupa ce s-a inmuiat carnea, adaugati faina desfacuta in putina apa, lasati sa mai dea 2-3 clocote, dregeti gustul de sare si piper, adaugati lingura de smantana si este gata.
Pe un platou asezati carnea cu putin sos in care a fiert si ciupercile. Decorati cu feliute de castravete, salata verde sau lamaie si cateva fire de verdeata.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii