Taiati pieptul de pui in transe egale. Adaugati amidonul, sosul soja, vinul alb sau de orez, 15 ml (1 ling ) ulei, sarea si lasati la macerat 1 ora. Incalziti wokul, ajutati restul de ulei, puneti ceapa, lamele de ghimbir si puiul feliat. Amestecati vreo 4 minute. Adaugati sosul, ciupercile negre si mai lasati inca vreo 4 minute amestecand incontinuu.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii