1 intr-un castronel, se pun ciupercile shiltake in apa fiarta. se lasa sa stea 20 de minute sau pâna se moaie. se scot ciupercile din lichid, punând lichidul deoparte. se curata cozile ciupercilor si se taie palariile felii subtiri. lichidul pus deoparte se strecoara printr-o sita sau prin filtrul de cafea; se lasa deoparte.
2 intr-o tigaie mare de teflon, se incalzesc 2 lingurite de ulei de masline, la foc potrivit. puiul se da prin faina, scuturând faina in exces. Se pune puiul in tigaie si se prajeste 3 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate puiul pe o farfurie.
3 Se adauga in tigaie restul de 1 lingurita de ulei, ceapa si usturoiul si se calesc 3 minute. Se adauga ciupercile, rozmarinul si piperul rosu si se mai calesc 1 minul. Se adauga lichidul pus deoparte si se pun la fiert. Se fierb 2 minute sau pâna scad putin
4 Se adauga rosiile, anghinarele si sarea; se pun din nou la fiert. Se pune puiul inapoi in tigaie si se face focul mic; se acopera si se tin la foc mic 30 de minute sau pâna când puiul este facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii