autor:

gabriela bacila

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si cascaval

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2007

Ingrediente
un pui, o cutie ciuperci, 250 gr cascaval, 250 gr smintina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Puiul se transeaza,se sareaza,se pipereaza si se prajeste in ulei.se pun ciupercile si se acopera cu apa.se fierbe.cind este gata se adauga smintina si se da in clocot.la sfirsit se aduga cascavalul ras si se acopera cratita pina se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Placintele cu pui,cascaval si ciuperci

Mod de preparare: 1. se calesc ciupercile taiate preventiv pana scade toata zeama din ele si se

10 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 martie 2009

    Si eu pregatesc pui cu ciuperci, dar o fac cu ciuperci proaspete (champinion) si folosesc sosul de la Maggi de pui cu ciuperci, la o tava cam 600 gr de ciuperci si 2 plicuri de sos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • o cutie ciuperci
  • 250 gr cascaval
  • 250 gr smintina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

30 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc pui cu ciuperci, dar o fac cu ciuperci proaspete (champinion) si folosesc sosul de la Maggi de pui cu ciuperci, la o tava cam 600 gr de ciuperci si 2 plicuri de sos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi