Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 400 g smantana
  • 1 borcan ciuperci feliate sau 400 g ciuperci proaspete
  • 5 cartofi potriviti
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri de unt
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

Intr-o tigaie mare se caleste ceapa in unt, se adauga ciupercile taiate ( si scurse, daca e cazul). Se pune apoi puiul taiat bucatele, cartofii, sare si putin piper (se mai adauga ulei daca este nevoie);

Se amesteca usor sa se caleasca toate si se pune smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise