Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente

  • - 1 buc medie de piept de pui - dezosata;
  • - 2 pulpe - dezosate;
  • - 2 cutii de ciuperci/300g ciuperci proaspete;
  • - 350 ml smantana;
  • - condimente (sare, piper, foi de dafin, curry, rozmarin, busuioc, cimbru);
  • - 2 linguri faina;
  • - 2 linguri unt/margarina

Mod de preparare

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min.

Se adauga ciupercile si condimentele, dupa care se pune smantana ce a fost amestecata in prealabil cu faina.

Se lasa sa fiarba aprox.15 min.

Se serveste cu mamaliga sau paine, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise