Pui cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente

  • - 1 buc medie de piept de pui - dezosata;
  • - 2 pulpe - dezosate;
  • - 2 cutii de ciuperci/300g ciuperci proaspete;
  • - 350 ml smantana;
  • - condimente (sare, piper, foi de dafin, curry, rozmarin, busuioc, cimbru);
  • - 2 linguri faina;
  • - 2 linguri unt/margarina

Mod de preparare

Puiul se taie cubulete si se caleste in unt/margarina aprox 20min.

Se adauga ciupercile si condimentele, dupa care se pune smantana ce a fost amestecata in prealabil cu faina.

Se lasa sa fiarba aprox.15 min.

Se serveste cu mamaliga sau paine, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor