Se stoarce sucul de la portocala si cel de la lamaie si se pune pieptul de pui la macerat,condimentandu-se cu sare,piper si curry.Peste o ora il punem la prajit.Intr-o alta tigaie se pun ciupercile la prajit.Cand si acestea sunt gata se toarna peste smantana(deja amestecata cu vegeta) si se adauga si un cub knorr cu gust de ciuperci.Se mai lasa 10 min timp in care mestecam.Cand carnea este gata se aseaza pe farfurie si se garniseste cu ciupercile.Se presara patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii