Se fierbe cuscusul in apa cu sare (la fel ca orezul). Se taie cepele in spalturi si se prajesc impreuna cu pieptul de pui in untul incins. Se adauga faina si condimentele si se sting cu zeama de legume. Se incorporeaza foaia de dafin si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa 10 minute.
Se toarna smantana peste fileurile de pui, se mai gusta o data sosul de sare si piper si se servesc impreuna cu cuscusul garnisit cu menta proaspata. (Cuscusul poate fi inlocuit cu orez.)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii