Se fierbe cuscusul in apa cu sare (la fel ca orezul). Se taie cepele in spalturi si se prajesc impreuna cu pieptul de pui in untul incins. Se adauga faina si condimentele si se sting cu zeama de legume. Se incorporeaza foaia de dafin si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa 10 minute.
Se toarna smantana peste fileurile de pui, se mai gusta o data sosul de sare si piper si se servesc impreuna cu cuscusul garnisit cu menta proaspata. (Cuscusul poate fi inlocuit cu orez.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii