autor:

Dya_Dy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu dovleac

Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dya_Dy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2016

Ingrediente
Ne sunt necesare urmatoarele ingrediente:, , doua pulpe de pui, un piept de pui, 500 g miez de dovleac, 2 linguri cu ulei, 50 gr unt, optional: cativa catei de usturoi, un praf pudra de ardei iute, , 1/2 lingurita cu cardamon, , 1/2 lingurita cu coriandru, , 1/2 lingurita cu rozmarin, , 1/2 lingurita cu nucsoara, , sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se spala, foarte bine, in apa rece.
Se sterge cu un servet uscat si curat, se unge cu ulei si se asaza intr-un vas termorezistent (sau orice vas potrivit pentru cuptor)
Se adauga usturoiul feliat si se condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa gust, pudra de ardei iute, rozmarin, coriandru si cardamon.
Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi potrivite. Se stropeste cu unt topi si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust, dupa care se asaza in vas, alaturi de carnea de pui.
Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins in prealabil. Dupa 15-20 de minte se inlatura folia si se continua coacerea pana ce carnea se rumeneste usor.
Se serveste cald! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ne sunt necesare urmatoarele ingrediente:
  • doua pulpe de pui
  • un piept de pui
  • 500 g miez de dovleac
  • 2 linguri cu ulei
  • 50 gr unt
  • optional: cativa catei de usturoi
  • un praf pudra de ardei iute
  • 1/2 lingurita cu cardamon
  • 1/2 lingurita cu coriandru
  • 1/2 lingurita cu rozmarin
  • 1/2 lingurita cu nucsoara
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dya_Dy
Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata

Pentru blat procedăm astfel: Mixăm ouăle împreună cu zaharul până ce obţinem

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Supa cu dovlecei

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm

3 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu galuste din faina