Carnea se spala, foarte bine, in apa rece.
Se sterge cu un servet uscat si curat, se unge cu ulei si se asaza intr-un vas termorezistent (sau orice vas potrivit pentru cuptor)
Se adauga usturoiul feliat si se condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa gust, pudra de ardei iute, rozmarin, coriandru si cardamon.
Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi potrivite. Se stropeste cu unt topi si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust, dupa care se asaza in vas, alaturi de carnea de pui.
Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins in prealabil. Dupa 15-20 de minte se inlatura folia si se continua coacerea pana ce carnea se rumeneste usor.
Se serveste cald! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii