Carnea se spala si se usuca intr-un servet de bucatarie, se taie bucati si se pune la prajit;
Dupa ce se rumeneste bine,se scoate pe un servet absorbant ;
In tigaia in care s-a prajit carnea,se pune faina si ceapa tocata marunt, se lasa cateva minute la calit,dupa care se stinge cu un pahar cu apa, lasandu-se la fiert cca 30 minute;
Acest sos se trece prin sita si se toarna in cratita in care s-a adaugat si carnea;
Dovleceii se spala,se curata de coaja si se taie cuburi,se adauga in cratita cu carnea,se adauga verdeata tocata,smantana,sare,piper,boia si se da la cuptor, la foc mediu,pentru cca 20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii