autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui cu dovlecel

Autor: TOMESCU ANDREEA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TOMESCU ANDREEA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2006

Ingrediente
500 gr piept de pui, dovlecei marisori,3cepe,o lingura faina,o cutie smantana,condimente dupa gust.,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

se caleste ceapa ,apoi se adauga puiul taiat cubulete.Se tin la foc mic ,cu capac,pana e carnea in totalitate fiarta.Se adauga dovlecelul si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele. Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar

Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar

Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti

21 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui, dovlecei marisori,3cepe,o lingura faina,o cutie smantana,condimente dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de TOMESCU ANDREEA
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume in vin rosu