autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui cu fasole verde

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
2 pui, fasole verde 200 g, 200 g grasime,100 g ceapa, 250 g rosii, 2 catei usturoi, 25 grame pasta de rosii, 1-1.5 litri apa, o legatura patrunjel, sare si piper, 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa pe toate partile. Dupa acea se scot si se pun intr-un vas, fasolea se curat si se spala, in grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata marunt pana se ingalbeneste, apoi se adauga faina. Se stinge cu apa si apoi se adauga fasolea verde curatata si spalata. Cand fasolea este aproape fiart se puen carnea prajita, pasta de rosii, rosiile curatate de coaja si seminte si taiate in feli, precum si usturoiul taiat marunt. Cratita se introduce in cuptor unde se lasa pana cand mancarea este fiarta complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la calit in putin ulei.Dupa ce devine sticloasa se

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea

6 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pui
  • fasole verde 200 g
  • 200 g grasime,100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • 2 catei usturoi
  • 25 grame pasta de rosii
  • 1-1.5 litri apa
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu ciuperci champignon