autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu fasole verde

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
2 pui, fasole verde 200 g, 200 g grasime,100 g ceapa, 250 g rosii, 2 catei usturoi, 25 grame pasta de rosii, 1-1.5 litri apa, o legatura patrunjel, sare si piper, 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa pe toate partile. Dupa acea se scot si se pun intr-un vas, fasolea se curat si se spala, in grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata marunt pana se ingalbeneste, apoi se adauga faina. Se stinge cu apa si apoi se adauga fasolea verde curatata si spalata. Cand fasolea este aproape fiart se puen carnea prajita, pasta de rosii, rosiile curatate de coaja si seminte si taiate in feli, precum si usturoiul taiat marunt. Cratita se introduce in cuptor unde se lasa pana cand mancarea este fiarta complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui picant cu fasole verde

Piept de pui picant cu fasole verde

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Incingem uleiul si prajim carnea presarata inainte cu sare si piper. Se scoate din oala si se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pui
  • fasole verde 200 g
  • 200 g grasime,100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • 2 catei usturoi
  • 25 grame pasta de rosii
  • 1-1.5 litri apa
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pulpe de pui