autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu fasole verde

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
2 pui, fasole verde 200 g, 200 g grasime,100 g ceapa, 250 g rosii, 2 catei usturoi, 25 grame pasta de rosii, 1-1.5 litri apa, o legatura patrunjel, sare si piper, 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa pe toate partile. Dupa acea se scot si se pun intr-un vas, fasolea se curat si se spala, in grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata marunt pana se ingalbeneste, apoi se adauga faina. Se stinge cu apa si apoi se adauga fasolea verde curatata si spalata. Cand fasolea este aproape fiart se puen carnea prajita, pasta de rosii, rosiile curatate de coaja si seminte si taiate in feli, precum si usturoiul taiat marunt. Cratita se introduce in cuptor unde se lasa pana cand mancarea este fiarta complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa

10 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Spalam pulpele si le taiem in jumatati. Taiem marunt ceapa si usturoiul. Intr-un castron incapator

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pui
  • fasole verde 200 g
  • 200 g grasime,100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • 2 catei usturoi
  • 25 grame pasta de rosii
  • 1-1.5 litri apa
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR