Se prajesc bucatile de pui in untura pina incep sa se ingalbeneasca. Se adauga ceapa foarte marunt taiata, 1 lingurita faina, se amesteca si se lasa sa se prajeasca putin ceapa cu faina. Se adauga jumatate de ceasca zeama de carne (in lipsa, apa), fasolea curatata si spalata si rosiile, curatate de pielite, fara seminte si taiate bucati. Se pune sarea si verdeata si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic ½ ora. Se da apoi la cuptor ca sa scada zeama bine. Se poate prepara si cu ceapa cruda, adaugind-o in acest caz o data cu zeama de carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii