1-se taie puiul in 8 bucati, se spala cu apa rece, se sterge, apoi se da cu sare si piper.
2- se spala feniculul, se curata si se taie in patru pe lungime.Se scoate cotorul dur, apoi se taie in fasii transcersale.Frunzele verzi se pastreaza.Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt.Se curata ceapa si usturoiul si se toaca.
3-se prajesc bucatile de pui intr-o tigaie, in ulei, pe toate partile, pana devin maroniu-aurii, apoi se scot.Se prajesc feniculul, ceapa, usturoiul si chimenul macinat in zeama lasata, cateva minute, amestecand continuu.
4- se aseaza bucatile de pui inapoi in tigaie, se toarna peste vinul si supa de carne, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga busuiocul si se fierbe acoperit, la foc mic, aprox. 40 minute.
5- spre sfarsitul timpului de fierbere se spala lamaia in apa fierbinte si se taie in felii, cu tot cu coaja, apoi se adauga alaturi de masline peste pui si se continua fierberea.Se toaca frunzele de fenicul, se presara deasupra puiului si se serveste.Se potriveste cu paine alba proaspata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii