Taiati fiecare pui in doua, iar bulbii de fenicul taiati-i mai intai felii groase de 5 mm si pe urma bastonase. Curatati ceapa si taiati-o fideluta.
Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si rumeniti in el jumatatile de pui, dupa care adaugati ceapa si lasati-o sa se prajeasca pana ce devine aurie.
Adaugati feniculul, sare si piper si turnati deasupra pasta de tomate diluata in 5 linguri cu apa. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba 20 de minute, la foc mic.
Cand carnea este patrunsa, incorporati maslinele si lasati-le si pe ele circa 5 minute - impreuna cu carnea si feniculul - pe foc.
Separat, amestecati smantana cu galbenusul. Scoateti jumatatile de pui pe un platou, incorporati smantana in sosul cu fenicul, ceapa si masline si turnati-le peste carne. Serviti-o fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii