autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu garnitura de legume

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Ingrediente
4 copane de pui, 1 pahar cu vin alb, 2 pahare de apa, Ulei, Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin, Garnitura: amestec de legume cu orez, mazare, morcov si porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin, dar si 2 pahare de apa.
Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.
Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si putina sare si unt. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec mexican, care s-au fiert in 10 minute.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marian , 05 martie 2018

    Foarte bun si gustos acest meniu.

  • Fara foto

    Mariuca , 06 noiembrie 2017

    Frumos prezentata , buna si gustoasa, bravo.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 copane de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare de apa
  • Ulei
  • Condimente: sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia de ardei dulce
  • rozmarin
  • Garnitura: amestec de legume cu orez
  • mazare
  • morcov si porumb

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

14 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Marian

Foarte bun si gustos acest meniu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi Hasselback