Condimentam bucatile de pui cu sare si cu piper macinat.
Taiem ciupercile in sferturi.
Pregatim aragazul si o cratita mica in care vom fierbe ciupercile. Punem apa in cratita. Adaugam sare si apoi ciupercile. Lasam sa fiarba, iar apoi le scurgem.
Pregatim o tigaie inalta in care punem uleiul. Cand uleiul s-a incalzit adaugam bucatile de piept de pui si le lasam la prajit pana cand devin aurii.
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Taiem gogosarii in fasii.
Cand pieptul de pui a devenit auriu, il scoatem din tigaie si-l punem intr-o tava pentru cuptor.
Asezam tigaia impreuna cu uleiul ramas de la pui inapoi pe aragaz. Adaugam ceapa si usturoiul si calim timp de 2 minute.
Punem feliile de gogosar, ciupercile fierte si scurse, maslinele, pasta de rosii, feliile de mandarina si 100 ml de apa. Amestecam si lasam totul sa fiarba.
Incalzim cuptorul.
Amestecam vinul cu mustarul si rasturnam amestecul obtinut peste bucatile de piept de pui din tava. Adaugam in tava foaia de dafin si boabele de piper.
Cand legumele din tigaie au devenit moi, inchidem aragazul.Rasturnam legumele fierte peste puiul din tava si amestecam.
Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 20 de minute.
Scoatem din cuptor si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii