autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Pui cu gogosari murati

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui., 2 gogosari murati., 1 ceasca de vin alb demisec., sare, piper proaspat macinat, frunze de busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Puiul se curata bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas de jenna, si gogosarii murati se taie in bucati. Peste puiul asezat in vasul de yenna se toarna putina supa de asemenea vasul in care s-a prajit puiul se "degreseaza" cred ca asa ii spune pentru ca cel mai bun gust ramine acolo pe vas. Eu am turnat putin vin alb demisec in el si imediat toate bucatelele ce s-au lipt de vas, s-au dizolvat si am turnat continutul peste carnea de pui. Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda). Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gogosari murati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Chiar interesanta combinatia.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    mmm ce bunatate!!!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Minunată reţetă!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui.
  • 2 gogosari murati.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • frunze de busuioc.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

flori de piatra (Chef de cuisine)

Chiar interesanta combinatia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)