autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu gogosari si rozmarin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 2 lingurite boia, , 1 lingurita rozmarin pisat, , 500 g rosii, , 1 catel de usturoi, , 3 gogosari, , 1/8 l vin rosu, , 3 linguri untdelemn, , 1/8 l apa, , 4 linguri smantana subtire,, 1 lingurita de Vegeta + apa, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se freaca bine pulpele de pui cu putina sare, boia si rozmarinul pisat si se prajesc in doua linguri de untdelemn, pana ce se rumenesc frumos. Se adauga rosiile taiate bucatele, catelul de usturoi curatat si zdrobit, vinul rosu si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute. 2. Separat, se calesc gogosarii taiati cubulete, intr-o lingura de ulei bine incins, se sting cu apa si se mai lasa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic. 3. Se adauga smantana si zeama de Vegeta, se amesteca si se lasa sa mai dea un singur clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gogosari si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioarele crocante: Mai întâi de toate, curăţăm şi spălăm bine aripile, apoi

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu oua de prepelite

Chiftele cu oua de prepelite

Se fierb ouale de prepelite si se curata (pe mine m-au ajutat copiii la curatat),apoi se tavalesc

13 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita rozmarin pisat
  • 500 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 gogosari
  • 1/8 l vin rosu
  • 3 linguri untdelemn
  • 1/8 l apa
  • 4 linguri smantana subtire,
  • 1 lingurita de Vegeta + apa
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati