autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu gogosari si rozmarin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 2 lingurite boia, , 1 lingurita rozmarin pisat, , 500 g rosii, , 1 catel de usturoi, , 3 gogosari, , 1/8 l vin rosu, , 3 linguri untdelemn, , 1/8 l apa, , 4 linguri smantana subtire,, 1 lingurita de Vegeta + apa, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se freaca bine pulpele de pui cu putina sare, boia si rozmarinul pisat si se prajesc in doua linguri de untdelemn, pana ce se rumenesc frumos. Se adauga rosiile taiate bucatele, catelul de usturoi curatat si zdrobit, vinul rosu si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute. 2. Separat, se calesc gogosarii taiati cubulete, intr-o lingura de ulei bine incins, se sting cu apa si se mai lasa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic. 3. Se adauga smantana si zeama de Vegeta, se amesteca si se lasa sa mai dea un singur clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gogosari si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii

15 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
iahnie de fasole cu sunca afumata

iahnie de fasole cu sunca afumata

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara

8 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita rozmarin pisat
  • 500 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 gogosari
  • 1/8 l vin rosu
  • 3 linguri untdelemn
  • 1/8 l apa
  • 4 linguri smantana subtire,
  • 1 lingurita de Vegeta + apa
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cordon bleu la cuptor