autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu gogosari si rozmarin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 2 lingurite boia, , 1 lingurita rozmarin pisat, , 500 g rosii, , 1 catel de usturoi, , 3 gogosari, , 1/8 l vin rosu, , 3 linguri untdelemn, , 1/8 l apa, , 4 linguri smantana subtire,, 1 lingurita de Vegeta + apa, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se freaca bine pulpele de pui cu putina sare, boia si rozmarinul pisat si se prajesc in doua linguri de untdelemn, pana ce se rumenesc frumos. Se adauga rosiile taiate bucatele, catelul de usturoi curatat si zdrobit, vinul rosu si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute. 2. Separat, se calesc gogosarii taiati cubulete, intr-o lingura de ulei bine incins, se sting cu apa si se mai lasa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic. 3. Se adauga smantana si zeama de Vegeta, se amesteca si se lasa sa mai dea un singur clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gogosari si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de porc cu menta

Chiftelute din carne de porc cu menta

Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez

20 voturi    17 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor

Mamaliga la cuptor

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita rozmarin pisat
  • 500 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 gogosari
  • 1/8 l vin rosu
  • 3 linguri untdelemn
  • 1/8 l apa
  • 4 linguri smantana subtire,
  • 1 lingurita de Vegeta + apa
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI