Ingrediente
O mancarica delicioasa si plina de arome pe care nu o pregatesc decat toamna, atunci cand apar gutuile., - 4 aripioare de pui, - 4 pulpe superioare de pui, - 4 gutui, - 100 ml ulei, - sare, - piper, - 150 g zahar, - 300 ml apa.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
33 voturi
Mod de preparare
2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, adaugam feliile de gutui pe rand si le rumenim.
Se scot intr-un vas termorezistent.
3. In uleiul ramas rumenim si bucatele de pui si le asezam peste gutui.
4. Se adauga sare si putin piper.
5. Separat se caramelizeaza zaharul avand grija sa nu il ardem. Oprim focul il lasam putin sa se racoreasa, iar apoi adaugam apa. Se da drumul iar la foc pana se topeste tot zaharul caramelizat.
6. Se adauga peste pui si gutui si se introduce la cuptor pentru 1 ora.
Pofta buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010
.Mama imi pregatea mereu si imi place tare mult ....
Anastasia (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2010
e promitator, cred ca am sa incerc reteta :D
mia (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2010
Apetisant........felicitari......*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2010
O reteta delicioasa pe care o fac intotdeauna cu placere.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2010
O bunãtate!!!