1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza.
2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge, adaugam feliile de gutui pe rand si le rumenim.
Se scot intr-un vas termorezistent.
3. In uleiul ramas rumenim si bucatele de pui si le asezam peste gutui.
4. Se adauga sare si putin piper.
5. Separat se caramelizeaza zaharul avand grija sa nu il ardem. Oprim focul il lasam putin sa se racoreasa, iar apoi adaugam apa. Se da drumul iar la foc pana se topeste tot zaharul caramelizat.
6. Se adauga peste pui si gutui si se introduce la cuptor pentru 1 ora.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii