Bucatile de pui, spalate si sterse se sareaza si se rumenesc, in unt sau untura. Se curata gutuile, se taie in sfertur, se scot semintele si partea tare din mijloc. Se taie apoi in felii cat degetul de groase. Se prajesc in unt, se pun in cratita cu puii, adaugandu-se cata putina apa. Se face un sos de zahar ars din 5-6 bucati de zahar si 1/2 pahar apa in care se adauga un praf de faina. Se toarna in mancare. Se acopera si se da la cuptor la foc potrivit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii