1. Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se freca cu sare si piper.
2. Intr-o tava se pune ulei si apa, se aseaza carnea si se baga la cuptor pentru 25 minute.
2. Intr-un castron se pune smantana si se adauga treptat uleiul ca pentru o maioneza. Se adauga cateva picaturi de otet si hreanul.
3. Se scoate carnea si se serveste cu sosul de hrean si o garnitura dupa dorinta: cartofi, orez, paste fainoase, legume sote etc. Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii