Reteta postata pe: 13 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg iarba grasa, 1 kg dovlecei cu floare, taiati bucati, 1 pui taiat bucati, 2 cartofi, taiati in patru, 2-3 rosii proaspete, tocate marunt, 1 ceapa mare, tocate marunt, 1/2 cesti vin rosu, 1 ceasca ulei de masline, sare, piper negru, proaspat macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se calesc bucatile de pui si ceapa in uleiul de masline pina se rumenesc usor pe toate partile. Se adauga vinul, doua cesti de apa, se acopera cratita si se fierbe ianbusit 35 min. Se aduga cartofii si putina pa (daca e nevoie) si se mai firbe 15 min (cu cratita acoperita). Se aduga dovleceii, iarba grasa, rosiile , sarea, piperul si se scutura usor cratita pentru a se amesteca ingredintele cu piper. Se firebe inabusit 25-30 min pina se obtine un sos gros. Mincarea se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU IARBA GRASA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate