autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui cu iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 catel de usturoi, , 250 gr. iaurt, , 1 lingura de bulion, , 2 linguri de untdelemn, , sare, , piper, , un varf de cutit de paprica dulce, , 1 legatura de menta, , 2 copane de pui., Pentru sos: 250 gr. iaurt, , 1 lingura de suc de lamaie,, 1/2 legatura de menta.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata. Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.
Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata. Se serveste alaturi de pui. Timp de preparare: 35 de minute (fara timpul de marinat).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui cu iaurt si curry

Pui cu iaurt si curry

Se condimenteaza puiul dupa gust si se toarna deasupra cutia cu iaurt. Se lasa toata noaptea

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 catel de usturoi
  • 250 gr. iaurt
  • 1 lingura de bulion
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de paprica dulce
  • 1 legatura de menta
  • 2 copane de pui.
  • Pentru sos: 250 gr. iaurt
  • 1 lingura de suc de lamaie,
  • 1/2 legatura de menta.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Gratin de penne cu sos