autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu iaurt

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
1 catel de usturoi, 250 gr. iaurt, 1 lingura de bulion, 2 linguri de untdelemn, sare, piper, un varf de cutit de paprica dulce, 1 legatura de menta, 2 copane de pui. Pentru sos: 250 gr. iaurt, 1 lingura de suc de lamaie, 1/2 legatura de menta.,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata. Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.
* Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata. Se serveste alaturi de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioarele crocante: Mai întâi de toate, curăţăm şi spălăm bine aripile, apoi

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr. iaurt
  • 1 lingura de bulion
  • 2 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit de paprica dulce
  • 1 legatura de menta
  • 2 copane de pui. Pentru sos: 250 gr. iaurt
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 1/2 legatura de menta.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Ceafa de porc inabusita