Incingeti uleiul de masline intr-o cratita cu capac, la foc mediu. Puneti carnea de pui, usturoiul, cubul Knorr in cratita si prajiti pana se rumeneste pe ambele parti. Luati din tigaie si puneti pe servetele, astfel incat sa se scurga grasimea.
Prajiti in tigaie ciupercile si ceapa; lasati sa se gateasca, amestecand din cand in cand pana cand ceapa se inmoaie. Luati de pe foc si puneti ciupercile intr-un bol.
Intr-un alt bol, amestecati ierburile (busuiocul, oregano, rozmarinul si cimbrul). Asezonati cu sarea cu usturoi, piperul si cubul Knorr. Puneti vinul si adaugati ceapa si ciupercile.
Puneti la loc carnea de pui in cratita, adaugati amestecul de ciuperci si supa de pui peste carne, acoperiti si gatiti la foc mic pentru 1 ora si jumatate, pana ce carnea incepe sa se desprinda de pe oase
Se poate servi cu garnitura de taitei, orez sau piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii