Reteta postata pe: 19 noiembrie 2013
Ingrediente
un pui de dimensiuni obisnuite,cateva lamai bine coapte,2 linguri ulei de masline,sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata puiul si se spala bine.Apoi, il umplem cu lamai intregi,nedecojite,atatea cate incap,dupa ce le-am intepat bine cu o furculita pentru a-si lasa sucul in carne in timpul coacerii,iar amareala din coaja nu va da un gust rau puiului.Stropim carnea cu putin ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie si dam la cuptor la foc mic ,intr-un vas acoperit.Desi am pus putin ulei,puiul nu se va arde pentru ca, impreuna cu lamaile, va lasa un suc in care nu se va praji in adevaratul sens al cuvantului, ci se va coace inabusit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile.
Intre
Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il asezonam si iI punem pentru 30 de minute ,la marinat in
2 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Dan Malache , 20 noiembrie 2013
...o reteta simpla,la indemana tuturor!