autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu lamaie

Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 noiembrie 2013

Ingrediente
un pui de dimensiuni obisnuite,cateva lamai bine coapte,2 linguri ulei de masline,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata puiul si se spala bine.Apoi, il umplem cu lamai intregi,nedecojite,atatea cate incap,dupa ce le-am intepat bine cu o furculita pentru a-si lasa sucul in carne in timpul coacerii,iar amareala din coaja nu va da un gust rau puiului.Stropim carnea cu putin ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie si dam la cuptor la foc mic ,intr-un vas acoperit.Desi am pus putin ulei,puiul nu se va arde pentru ca, impreuna cu lamaile, va lasa un suc in care nu se va praji in adevaratul sens al cuvantului, ci se va coace inabusit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Incinge cuptorul la 200˚C. Pieptii de pui se bat cu ciocanul (puiul se pune intre doua folii alimentare)

9 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri
Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

Am scos pielea de pe pulpe si le-am taiat pe jumatate. Le-am spalat bine. Le-am pus intr-o tava impreuna

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Malache , 20 noiembrie 2013

    ...o reteta simpla,la indemana tuturor!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • un pui de dimensiuni obisnuite,cateva lamai bine coapte,2 linguri ulei de masline,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cordon Bleu