autor:

» » Fripturi

Pui cu lamaie

Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 noiembrie 2013

Ingrediente
un pui de dimensiuni obisnuite,cateva lamai bine coapte,2 linguri ulei de masline,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata puiul si se spala bine.Apoi, il umplem cu lamai intregi,nedecojite,atatea cate incap,dupa ce le-am intepat bine cu o furculita pentru a-si lasa sucul in carne in timpul coacerii,iar amareala din coaja nu va da un gust rau puiului.Stropim carnea cu putin ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie si dam la cuptor la foc mic ,intr-un vas acoperit.Desi am pus putin ulei,puiul nu se va arde pentru ca, impreuna cu lamaile, va lasa un suc in care nu se va praji in adevaratul sens al cuvantului, ci se va coace inabusit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile. Intre

0 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Pekin cu sos de lamaie

Pui Pekin cu sos de lamaie

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il asezonam si iI punem pentru 30 de minute ,la marinat in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Dan Malache , 20 noiembrie 2013

    ...o reteta simpla,la indemana tuturor!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • un pui de dimensiuni obisnuite,cateva lamai bine coapte,2 linguri ulei de masline,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitel din piept de pui